Media Berbagi Berbagai Hal

Lirik Lagu dan Download mp3 "Lungset" by Nella Kharisma


Lirik Lagu "Lungset"

sun sembur esem iki
masio tah udan njero ati
nono wujude ulihe ngenteni
lungset ati iki…

riko ngajaki pisahan
sak temene isun salah paran
welas ring ati wis sing nono liyo
sulung tah sulung riko apuwo…

tau tah isun ngeliyo
uwah roso ambi riko
tau tah isun ngeloro
tapi riko suloyo uwah janji lan roso

riko ngajaki pisahan
sak temene isun salah paran
welas ring ati wis sing nono liyo
sulung tah sulung riko apuwo…

tau tah isun ngeliyo
uwah roso ambi riko
tau tah isun ngeloro
tapi riko suloyo uwah janji lan roso

sepurane dung isun ngelarani riko
uwah janji lan ati ngeliyo
sepurane dung isun ninggalaken riko
hang sun jaluk mung siji
riko tetep wangi masio isun sing ono

Link Download lagu "Lungset" 
Download MP3 "Lungset" by Nella Kharisma
Download Video "Lungset" by Nella Kharisma

loading...
0 Komentar untuk "Lirik Lagu dan Download mp3 "Lungset" by Nella Kharisma"

Berkomentarlah dengan baik, karena komentar yang baik bisa membuat DizaShared lebih baik lagi. ^_^'

Back To Top